joi, 11 noiembrie 2010

GENIO - Stimulent al activitatii cerebrale


Genio - puterea mintii -750 ml/ Flacon

GENIO este o combinatie unica de vitamine foarte recomandata pentru oamenii solicitati psihic. In zilele noastre, practic, toti suferim de suprasolicitare psihica. Este o combinatie de fructe si plante foarte bogata in substante nutritive care ajuta la regenerarea celulelor cerebrale si duce la marirea capacitatii de memorie. Fructele si plantele incluse in combinatia GENIO-Puterea mintii sunt prelucrate minutios si in combinatia ideala necesara imbunatirii starii psihice.



Dintre fructele continute in GENIO-Puterea mintii amintim: mar, soc, acerola C, coacaze neagre, afine, zmeura, etc. Aceste fructe sunt surse naturale de zahar si contin multe enzime, care au un rol foarte imoportant in stimularea procesului de gandire si stimuleaza capacitatea de concentare psihica.

Excelentele extracte din plante continute in GENIO-Puterea mintii sunt:
-Guarana
-Ceai verde
-Curcuma
-Rozmarin
-Soc
-Menta
-Laptuca
-Salvie
-Melissa
-Musetel
-Chimen

Aceasta combinatie de extracte din plante ajuta la cresterea capacitatii mentale, si duce la stabilizarea echilibrului psihic.

INTELIGENTA si CREATIVITATEA cresc prin continutul de colina, care este necesara pentru sinteza acetylcholinei, parte componenta a lecitinei. Lecitina are un rol forte important in procesul creativitatii psihice.

Inovativa Mind-Power este necesara pentru fiecare din noi, avand in vedere faptul ca suntem tot mai solicitati psihic pe zi ce trece !!!

Traim in secolul "vitezei" informatiei si suntem din ce in ce mai solicitati psihic. De aceea, GENIO-Puterea mintii este este bautura secolului 21.

Nota:

-Siropul se dizolvă cu apă la aprox. 1 + 7, adică o parte concentrat + 7 părţi apă şi se foloseşte ca suc răcoritor energizant, de exemplu în timpul examenelor sau şedinţelor de afaceri când timp de 5-6 ore aveţi nevoie să vă concentraţi intens.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu