joi, 11 noiembrie 2010

KINETO - Energie naturala si de durata


Power drink kineto - Revolutia kineto-energetica
REVOLUTIA KINETO-ENERGETICA -750 ml/ Flacon

Bautura inteligenta a secolului 21, care ofera:
-energie fizica
-vitalitate
-pofta de viata.

La baza acestui produs, ca de altfel a tuturor produselor WellStar sunt microalgele !!!

COMPOZITIE - POWER DRINK KINETO:
-SPIRULINA - bogata in vitamine naturale, saruri minerale, enzime, microelemente, aminoacizi, pregateste organismul pentru activitatea zilnica (scoala, serviciu,etc) si combate stresul de toate zilele
-GUARANA - Este cea mai puternica si stabila sursa naturala de energie a omului modern care asigura energia necesara printr-o cofeina naturala din planta fara sa atace mucoasa gastrica si intestinala; Asigura energie timp de mai multe ore.
-CEAIUL VERDE JAPONEZ - Acest ceai este sortat foarte atent, si are o calitate excelenta. Cunoscut de secole, acest sortiment de ceai verde are un puternic efect energetic, mareste capacitatea de concentrare psihica si duce la purificarea celulelor cerebrale.
-SOCUL NEGRU din KINETO este o a treia sursa de energie bogata in Vitamina C-, B1-, B2 si B6, alte vitamine naturale, potasiu, fosfor si fier

Toate acestea sunt substante vitale, necesare in perioada de metabolism accelerat.
Aceasta combinatie din trei componente energetice este unica, se gaseste numai in produsul KINETO

Alte plante medicinale in produs:
-MATE
-CURCUMA
-HIBISCUS
-URZICA
-LAPTUCA, care contine vitamine naturale, microelemente si saruri minerale

Gustul exotic al siropului concentrat KINETO este dat de planta SISANDRA (asigura rezerve mari de energie pentru o buna functionare a organismului si psihicului nostru)

Dacă consumaţi în locul băuturilor energizante obişnuite o băutură nealcoolică preparată cu microalge, ca KINETO veţi constata repede că:
*are efect mai puternic, ce durează mai mult în timp;
*fiind 100% natural nu vă afectează sănătatea;
*performanţele fizice vă cresc aproape instantaneu (acest lucru se va resfrânge în mod plăcut, inclusiv asupra poftei şi performanţelor sexuale).

Nota:
-Siropul se dizolvă cu apă la aprox. 1 + 7, adică o parte concentrat + 7 părţi apă şi se foloseşte ca suc răcoritor energizant la orice acţiune fizică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu