joi, 11 noiembrie 2010

Green Gold IMUNE - Sanatate pura



Este diferit fată de celelalte produse, este sub formă de capsule, deci accesibil si celor mai sensibili la înghitirea prafurilor. Este preparat din 4 microalge, una dintre ele proaspăt redescoperită haematococcus pluviales, care contine ASTAXANTHIN, cel mai puternic antioxidant din lume, de 50 de ori mai puternic decat beta-carotinul, de 60 de ori mai puternic decat vitamin C naturala, de 550 ori mai puternic decat vitamin E.

Efect complex in trei etape:

Etapa 1: Detoxifierea celulei. Se stie că microalga Chlorella poate elimina din organism chiar si cele mai ”rele” otrăvuri si metalele grele. Chlorella este numita campioana detoxificarii; actioneaza ca un magnet pentru toxine pentru a le elimina si are un continut record de clorofila.

Etapa 2
: Celula este realimentată cu peste 4000 de substante nutritive vitale compatibile din microalge Spirulina si Lithotamneum Calcareum. Acestea contin absolut toate substantele de care organismul are nevoie (toate vitaminele, mineralele, oligoelemente, enzime, aminoacizi esentiali, aminoacizi grasi esentiali, substante vegetale bioactive de care organismul nostru are nevoie zilnic). Nu are efecte secundare, se absoarbe în procent de 95% si contine substantele vitale în proportii optime!

Etapa 3
: Protectia celulară. În microalga Haematococcus Pluvialis se găseste substanta numită Astaxantina, care este campionul antioxidantilor. Acesta protejeaza eficient impotriva radicalilor liberi, nu este pro-oxidativ si astfel nu are efecte secundare, asigura creierului si ochilor protectie anti-oxidativa si anti-inflamatoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu